Heeft jouw auto nood aan een onderhoud? Geen enkel probleem. Bij Peugeot Garage Bosman brengen we sinds 1960 dag in dag uit met auto’s door. Daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Door onze grote passie van auto’s maken we gebruik van de juiste smeermiddelen alsook de juiste onderdelen en materialen. 

Vermits wij het belangrijk vinden u een correcte prijs – kwaliteitsverhouding aan te bieden, maken wij gebruik van 2 verschillende onderdeellijnen. Wat houdt dit in? We maken een onderverdeling op basis van leeftijd en kilometerstand alsook houden we rekening met de wensen van de bestuurder. 

Mechanische- en elektronisch herstellingen

Naast onderhoud zorgen wij voor alle mechanische- en elektronische herstellingen in onze eigen atelier. Door ons gespecialiseerde diagnosegereedschap & de juiste werkwijze en zorgen we voor een snelle en correcte service.

Carrosserieschade

Schram op uw auto? Deuk in de motorkap? Bij Peugeot Garage Bosman zorgen wij ervoor dat u in no-time weer onbezorgd de baan op kan. Kom langs bij onze garage in Melsele of Linkeroever en wij herstellen de opgelopen autoschade.